Heb je nog een vraag?

Contact & informatie

Hier vind je praktische informatie zoals contactgegevens, aanmeldingsformulier, tarieven en informatie over vergoedingen.

Heb je nog een vraag?

Neem gerust contact op. Ik help je graag verder.

Adresgegevens

Deeplife counseling & training
’t Rooth 11
6269 NV Margraten

Contactgegevens

  Over de locatie

  Deeplife beschikt over een eigen werkruimte in Margraten (Zuid-Limbug), maar in overleg kunnen trainingen ook op klantlocaties gegeven worden.

  Tarieven

  Counseling 60 minuten face-to-face of online € 95,- (vrijgesteld van btw)

  Trainingen op aanvraag

  Vergoeding individuele coaching

  Ik ben als psycholoog aangesloten bij het NIP (beroepsvereniging van psychologen) met lidnummer 138442. Als Geestelijk verzorger ben ik aangesloten bij de VGVZ (beroepsvereniging van geestelijk verzorgers) en SKGV geregistreerd met nummer 410989, waardoor maximaal 5 consulten vergoed worden indien je je aanmeld via Centrum voor Levensvragen Westelijke Mijnstreek (06 – 30625588) of Centrum voor Levensvragen Heuvelland (0900 – 7255486).


  Ook is het mogelijk om via de werkgever een traject vergoed te krijgen indien je je via i mindLife bij mij aanmeld. Hier vind je meer informatie over i mindLife en over de aanmeldprocedure.


  Omdat mijn werkwijze afwijkt van wat door de verzekeraars vereist wordt en ik me daaraan niet wens te conformeren, worden de consulten niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het voordeel van deze vrije manier van werken is dat je bij mij terecht kunt zonder verwijzing van de huisarts (dus anoniem), het niet van je eigen risico af gaat en dat ik geen wachtlijst hanteer.